Toimitus ja palautusehdot

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisista verkkopankeista check out maksun,  collector laskun/osamaksun ks. valintanapeista lisätiedot. 

Katso maksuehdot tästä -> Maksutavat

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Ulvilaan, Poriin ja Nakkilaan tiistaisin ja torstaisin klo 15:00 jälkeen. 

Toimitamme tuotteita myös koko Suomeen, pois luettuna tuoretuotteet, näihin toimituksiin käytämme Suomen Postia. 

Varastossa olevat tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana tai ilmoitetun toimitusajan sisällä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tai kotiosoitteeseesi.

Huom! On myös tärkeää että tarkastat että puhelinnumerosi on varmasti oikein.

Toimituskulut

Postilla alk. 4,90€ paketti

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen, poisluettuna tuoretuotteet.

Toimitusaika

Toimituspäivät satakunnan alueella on tiistai ja torstai, muina aikoina sopimuksen mukaan. 


Muualle Suomeen toimitettavat tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä (ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana.Ks. toimitusajat. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Palautus

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@ruokaalahelta.com tai puhelimella numerosta 045-8747308. Palautuksissa käytämme Checkoutin palautustoimintoa, jolloin palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota käytettiin alkuperäisessä maksussa.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. 

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja pois luettuna viallinen tuote.  Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Elintarvikkeissamme ei ole palautusoikeutta. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset


Valitettavasti kuljetusliikkeet huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi  tai kuskille joka merkitsee sen rahtikirjaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen,niin kerrome reklamointi tiedot. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Tämä oikeus ei koske elintarvikkeita.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@ruokaalahelta.com
- Puhelimella numerosta 045-8747308